Elektriciteit & Automatisering voor de industrie

Veiligheid. Kwaliteit. Duidelijkheid. Tevredenheid. Dat zijn de redenen dat we op 30 jaar van 1 naar 45 medewerkers evolueerden. Dat is waarom bedrijven zo graag met ons blijven samenwerken.

Veiligheid

Klanten rekenen op onze installaties. Wij zorgen ervoor dat ze dat in alle vertrouwen kunnen doen. Door altijd te werken met respect voor mens en milieu. Onze eigen medewerkers willen hun job in alle veiligheid kunnen doen. Daarom zorgen we ervoor dat ze beschikken over de beste materialen en continu opgeleid worden.

Kwaliteit

Wij zijn vakmannen. We houden van onze stiel. Dat merk je aan wat we doen en hoe we de dingen doen. Toegewijd. Gedreven. Efficiënt. Dat zie je aan het resultaat. Afgewerkt volgens de regels van de kunst.

Duidelijkheid

Als opdrachtgever en medewerker wil je weten wat je kan verwachten. In elke fase van elk project. Daarom geloven wij in heldere communicatie en correcte afspraken.

Tevredenheid

Geslaagde projecten zorgen voor tevreden klanten en contente medewerkers. Daar gaan we voor bij Van Vooren. Samen met jou?
Bekijk nu onze realisaties

Historiek

1983
Bart Van Vooren richt een eenmanszaak op die zich vooral toespitst op kleine depannages en montages van machines in een industriƫle omgeving.
1986

De eenmanszaak wordt omgevormd tot de vennootschap Van Vooren BVBA en er wordt eveneens gestart met het produceren van elektrische besturingssystemen.

1993
Dankzij de bezieling en de gedrevenheid van het personeel, alsook de steun van klanten en leveranciers kunnen we de vruchten plukken van die verbeterde aanpak. Dit resulteerde in een continue groei met steeds nieuwe en tevreden klanten en een stijging van het omzetcijfer. Het personeelsbestand wordt grondig uitgebreid en een oplossing voor het te klein geworden bedrijfsgebouw dringt zich op.
1999
Firma Van Vooren BVBA verhuist naar het nieuw gebouwde bedrijfspand, Gotevlietstraat 18 te Brugge. Van daaruit wordt verder gewerkt aan de groei van het bedrijf, maar kennen we opnieuw een aantal zware tegenslagen door onder meer faillissementen van klanten en mislukte projecten.
2004
Na enkele moeilijke jaren wordt beslist de focus te leggen op installaties. Deze heroriƫntatie werpt na enkele jaren zijn vruchten af en er kan opnieuw aan groei gedacht worden: een uitbreiding van het bedrijfsgebouw en investering in 7 nieuwe werfcamionettes en verschillende bureelcontainers. Voor het eerst in de geschiedenis gaat het personeelsbestand boven de 30 personen.
2011

VCA*- en ISO 9001-certificaten behaald.

2015

Het ISO certificaat werd vernieuwd en het VCA certificaat werd geüpgraded naar een VCA**. We stellen de vitale 4 voor en implementeren deze in ons bedrijf. Dit zijn de kernwaarden en staan voor: vakmanschap - collegialiteit - respect - VKM.

2016

Met trots behalen we ons UL certificaat. Als gecertificeerd bedrijf mogen wij voortaan industriële schakel- en besturingspanelen bouwen, bestemd voor de Verenigde Staten en Canada.

2017

Onze organisatie blijft groeien en dat vraagt om uitbreidingswerken. Niet enkel ons personeelsbestand en ons wagenpark breiden uit. Aanpalend aan het huidige bedrijfsgebouw bouwen we ook een nieuwbouw van maar liefst 600 m² groot. Hierin vinden we voortaan ons atelier bordenbouw en het magazijn terug.

2019

2019 wordt ambitieus. Veiligheid. Kwaliteit. Duidelijkheid. Tevredenheid. Dat zijn de redenen dat we van 1983 tot nu van 1 naar 45 medewerkers evolueerden. Dat is waarom bedrijven ook in het nieuwe jaar op ons rekenen. Die waarden willen we in 2019 extra in de verf zetten. Met een nieuwe huisstijl en extra veel ambitie.

2023

Van Vooren vervoegt de Fronnt Groep

2024

We starten een samenwerking met Future Loading om de toenemende vraag naar laadpalen te kunnen beantwoorden. Niels versterkt ons team en behartigd onze business unit Laadpalen.

iso-9001
UL
VCA