Bordenbouw

Onze equipe bordenbouwers maakt en ontwikkelt de elektrische borden steeds volgens de regels van de kunst.

Bekend voor zijn bordenbouw

Ons bedrijf herbergt een inhouse bordenbouwafdeling, en dit heeft heel wat voordelen. Projectleider, ingenieurs en bordenbouwers kunnen op die manier duidelijk communiceren en goed overleggen. Hierdoor kunnen we snel inspelen op al uw vragen. Een aanpassing nodig? Zo gefixt. 

Norm IEC 61 439

Onze borden maken we volledig conform de nieuwe norm IEC 61439. Dat houdt in dat al onze borden een uitgebreide kwaliteitscontrole ondergaan alvorens ze richting de klant vertrekken. Daarna kunnen we een test- en kwaliteitsrapport opmaken dat beide meegeleverd worden. 

UL gecertifieerd

Bent u van plan machines, installaties of andere schakel- en besturingspanelen naar de Verenigde Staten of Canada te exporteren? Hou er dan rekening mee dat deze moeten voldoen aan bepaalde specifieke normen en eisen. Van Vooren bvba is UL gecertificeerd! Wij mogen industriële schakel- en besturingspanelen bouwen die bestemd zijn voor Noord-Amerika. Dat maakt van ons uw aangewezen technische partner. Samen kunnen we uw exportproducten verder succesvol ontwikkelen.

PLC kast met frequentieregelaars

Onze interne softwarespecialisten zorgen voor een vlotte implementatie van PLC en frequentieregelaars in het automatiseringsproces. Alles wordt geïnstalleerd op maat van de klant en volgens de laatste nieuwe ontwikkelingen.

Ook een project voor Van Vooren?

Contacteer ons
iso-9001
UL
VCA